Incivisme o irresponsabilitat

Incivisme o irresponsabilitat.

Quan a Banyeres del Penedès, es produeix un acte vandàlic, l’Ajuntament ens sol informar a través de les seves xarxes socials, inundant-nos amb la frase Trending Topic: “Denunciem aques acte incívic i vandàlic, el qual no quedarà impune si trobem el responsable que l’ ha comes !!

Avui veïns i veïnes de Banyeres del Penedès, si sabem qui son els responsables d’aquests actes d’irresponsabilitat. Disposem de Banyeres Digital, per pronunciar la frase, esperant que es faci Trending Topic: “Denunciem la irresponsabilitat dels polítics que governen el nostre municipi per no ser válids per tenir el poble servit i protegit”

Ens han demanat que publiquem les següents imatges captades en el nostre municipi per veïns indignats amb la gestió que duen a terme els memebres de l’equip de govern de Banyeres del Penedès.

El mercat dels diumenges de Banyeres del Penedès tanca provisionalment. FALS

La cloenda, que es fa per revisar els hidrants, tindrà lloc el proper 4 de març i l’alcalde s’ha compromès a reobrir el mercat en un màxim de 60 dies.  Accediu a la noticia que publica el diari mes digital.

El tanquen, i el deixen completament abandonat, afectant veins de Banyeres que es guanyaven la vida amb petits negocis de mercat.
Temps per reparar els hidrants? Potser haurien  de tornar-los a revisar donat l’estat en què es troben.
Com es pot ser tan irresponsable permetent que quadres elèctrics de 440 Volts i 400 Ampers, que pot matar a qualsevol persona que posi la mà, estiguin sense portes, tirats a terra, i a mig caure. Algú sap si aquestes caixes tenen tensió o no tenen? Incivisme o irresponsabilitat?

20190911_185400
20190911_185415
20190911_185240

Si això no és deixadesa i irresponsabilitat, quin altre adjectiu podem donar. No ens sembla de rebut que els polítics que governen Banyeres permetin tenir en aquest estat els espais que son públics amb el risc que pot esdevenir.

Trending Topic: Denunciem la irresponsabilitat dels polítics que governen el nostre municipi per no ser válids per tenir el poble servit i protegit

Camins veïnals

Ens envien aquestes imatges de camins veïnals, perquè els donem publicitat i siguin capaços els polítics que governen, de prendre un mínim de responsabilitat i servir al poble com hauria de ser.

No cal fer cap comentari sobre aquestes imatges, pel que sembla és un problema de llarga durada.

Destaquem aquesta foto

Veïns de Els Boscos ens fan arribar aquesta foto, amb el següent comentari: “De qui ha estat la genial idea d’asfaltar fins aqui, no s’adonen aquests polítics que tant els que vénen com els que van es trobaran  amb el tros que han deixat sense asfaltar. Sentit comú siusplau “

Trending Topic: Denunciem la irresponsabilitat dels polítics que governen el nostre municipi per no ser válids per tenir el poble servit i protegit

Agraïm a les persones que es preocupen per l’estat del municipi i ens facin arribar les seves peticions, imatges i comentaris. Esperem que els polítics reaccionin davant la indignació ciutadana.

Defensem la transparència