Intents de robatori

Intent de robatori a una casa del carrer Barcelona de la Urbanització Pinetellada.

Ens informen que hi ha hagut un intent de robatori a la Urbanització Pinetellada de Banyeres al carrer Barcelona. Sembla ser que van intentar entrar per la part de darrere. Per sort no ho van aconseguir, ja que l’habitatge disposa de reixes.

Des de la nostra pàgina volem denunciar públicament la falta d’inversió per part de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès en matèria de Seguretat Ciutadana, i ens sentim indignats. Aquesta manca en Seguretat del municipi propícia als lladres campar al seu aire facilitant la comissió de les seves malifetes. Hem d’afegir també,  que la penosa il·luminació d’algunes zones de la Urbanització Pinetellada, són un element més d’inseguretat. Esperem que prengui bona nota l’Ajuntament i  assumeixi responsabilitat per a aquest 2019,  sent capaç d’entendre que amb 3.623 € , de dotació a la partida pressupostària de Seguretat Ciutadana , és una quantitat nul·la.

Desitgem que el responsable de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, que segons consta es el Sr. Amadeu Benach i Miquel, en l’area de Seguretat Ciutadana,  respongui davant els perjudicats i actuï en conseqüència, en benefici de la seguretat del nostre municipi.

 
Fem ressò d’una altra  notícia de robatori publicada per Tarragona Digital en data 07/09/2019 15:42
 

Segons comenta el propietari del habitatge assaltat, se sent indignat, i  “emplaça als polítics a retirar-se del consistori, considerant que no són vàlids per tenir el poble de Banyeres del Penedès servit i protegit “