Ja n’hi ha prou ” Inseguretat Ciutadana”

El nostre municipi ha estat objecte de nombrosos robatoris en els últims temps. Fa escassament una setmana s’ha produït un altre, en aquesta ocasió en la Farmàcia de Banyeres del Penedès.

La nul·la política d’inversió quant a seguretat ciutadana promoguda per l’alcalde Sr. Amadeu Benach Miquel deixa al municipi mancat de cap protecció.
 

Des de Banyeres Digital demanem a l’equip de govern que prengui responsabilitat i actuï davant “la inseguretat del municipi”.

Sol·licitem a l’alcalde Sr. Amadeu Miquel i Benach, que assumeixi la seva responsabilitat com a responsable de seguretat ciutadana i posi els mitjans de vigilància necessaris d’una vegada per sempre per a tallar d’arrel aquests successos d’inseguretat que venim sofrint.
 

La deixadesa, passivitat i manca d’inversió en seguretat està fent que els vàndals i lladres campin a pler en el municipi.
Li demanem a l’alcalde que deixi de llançar pilotes fora amb absurdes excuses i assumeixi la seva responsabilitat.

La possibilitat de mancomunar la policia local amb el municipi de l’Arboç, és una solució viable que a més faria més assumible per a les arques de tots dos municipis el manteniment del cos.
 

Com a primera mesura, hem enviat una comunicació formal als partits de l’oposició sol·licitant sigui tractat aquest assumpte que afecta el nostre municipi amb la deguda celeritat i en acte plenari, amb la finalitat de debatre-ho i donar una solució en benefici de l’interès general.

Defensem la Trànsparencia.