Nou atac al nostre lloc web

Sembla ser que alguna persona del nostre poble no li agrada la nostra iniciativa i està creant un fals relat, amb una finalitat molt clara que és danyar la reputació del nostre lloc web i fer que els usuaris no confiïn en ell.

Estem sofrint atacs contra el nostre lloc web, que fan ús de les màquines Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2), OVH i altres Servidors.
Pel que hem pogut observar, aquest atac s’ha dirigit, més que ha trobar vulnerabilitats, a verificar si el contingut del nostre lloc web conté algun script maliciós.

Amb la finalitat d’acreditar, l’injust del que estem denunciant públicament, us adjuntem més a baix, algunes imatges que acrediten que els “atacants” no han trobat cap mena de malware o script maliciós en el nostre lloc web, que és el que sembla ser pretenen trobar.
Serveixi aquesta publicació com a prova del resultat de la “auditoria pretesa”, que com es pot veure en les imatges indica amb claredat i en color vermell “Page not found”.

Els instigadors que han promogut es dugui a terme aquest “atac”, en la nostra opinió, només tenen una pretensió, i és que deixi d’existir el lloc web d’aquesta iniciativa, amb la finalitat que la ciutadania no pugui opinar o expressar-se lliurement, o contrastar publicacions amb dades públiques, creant un fals relat.

Bàsicament els atacants, han pogut certificar que la nostra pàgina,  és una pàgina segura per als visitants, calmant així la paranoia dels instigadors.

Finalment informem que el nostre lloc web, tal com expressem en l’Avís Legal, apartat Mesures de seguretat,
posem els mitjans necessaris i prenem les mesures de seguretat oportunes per a evitar la presència d’elements nocius. Una mostra d’això és que sens dubte hem detectat l’atac, per mes sigil·lós que ha estat o estigui.

Continuarem informant, si cap encara amb més rigor oferint publicacions, sempre amb dades públiques contrastades.

Defensem la transparència